Presseservice
Om hjemmesiden
Kontakt os
Medarbejdere
English
 

Adjungeret professor i hjertesygdom

(25.06.2013)

 

Gunnar H. Gislason, overlæge og professor i kardiologi ved Københavns Universitet og forskningsleder for det kardiovaskulære forskningscenter på Gentofte Hospital, er blevet udnævnt til adjungeret professor i hjertesygdommes epidemiologi og behandling ved Statens Institut for Folkesundhed, Syddansk Universitet. Gunnar H. Gislason har en dokumenteret stor forskningserfaring med særligt fokus på registerbaserede studier relateret til epidemiologi og behandling af hjertekarsygdomme.

 

Det har længe været et ønske fra Statens Institut for Folkesundhed at gøre mere ud af dette specifikke område. ”Vi har længe bestræbt os på at satse mere på forskning indenfor hjertesygdommes epidemiologi og behandling, derfor vil det været et stort aktiv at have Gunnar tilknyttet. Gunnar kan yde faglig sparring af meget høj kvalitet og vil ligeledes være et stort aktiv i forbindelse med fondsansøgninger og publikationer”, skrev direktør Morten Grønbæk blandt andet i sin indstilling.

 

Gunnar H. Gislason blev uddannet som læge ved Islands Universitet i 1992 og færdiggjorde sin ph.d.-grad på Sundhedsvidenskabeligt Fakultet på Københavns Universitet 2008.

 
Redigeret: 04.06.14