Presseservice
Om hjemmesiden
Kontakt os
Medarbejdere
English
 

Postdoc med kvalitative forskningskompetencer til intervention målrettet mindre rygning blandt elever på erhvervsskoler

Ved Statens Institut for Folkesundhed (SIF), Syddansk Universitet, er en 2-årig stilling som postdoc ledig til besættelse snarest muligt. Ansættelsessted er Statens Institut for Folkesundhed, der ligger i København.

 

Den primære arbejdsopgave vil være at varetage den kvalitative procesevaluering af et interventionsforskningsprojekt vedrørende mindre rygning blandt elever på erhvervsskoler. Derudover vil du deltage i at rekruttere skoler og implementere interventionen. Projektet viderefører indsigter og forskningsresultater vedrørende rygeforebyggelse fra det afsluttede projekt ”Trivsel, Fællesskab og Faglighed”, ligesom det vil inkludere en afprøvning af nye indsatser rettet mod rygestop og rygepolitikker på erhvervsskoler.

 

Det forventes, at du videreudvikler din forskningsprofil i forbindelse med udviklingen af ovennævnte projekt, blandt andet via publicering og konferencedeltagelse, samt at bidrage til instituttets opgaver med forskning, forskningsbaseret rådgivning, undervisning og kommunikation.

 

Du vil arbejde tæt sammen med en projektgruppe, der er tilknyttet forskningsafdelingen Sundhed og Social kontekst, der forsker i samspillet mellem folkesundhed og sociale forhold. Projektgruppen er desuden tilknyttet Center for Interventionsforskning, der gennemfører flere interventionsstudier rettet mod folkesundhedsvidenskabelige problemstillinger.

Dine kvalifikationer:

• Relevant ph.d.-grad inden for folkesundhedsvidenskab, sociologi, antropologi eller tilsvarende
• Stærke metodemæssige kompetencer og erfaringer med kvalitativ forskning
• Erfaring med procesevaluering eller interventionsforskning
• Interesse for forsker-praktiker samarbejde og gode evner for at interagere med ledere og lærere på erhvervsskoler
• Viden om unge og rygning er en fordel
• Erfaring med forskningsformidling, skriftligt og mundtligt
• Du kan arbejde selvstændigt og er ambitiøs på egne og projektets vegne

 

Du kan læse mere om opslaget og søge her

 
Redigeret: 05.12.17